Varaa lennot Helsingistä (HEL), Suomesta New Yorkiin (JFK), Yhdysvaltoihin. Icelandair tarjoaa uskomattomia hintoja Pohjois-Amerikkaan kohdistuville lennoille. Suunnittele loma-aikasi Euroopasta Yhdysvaltoihin, varaa lentosi ja lennä Helsingistä New Yorkiin, kaupunkiin, joka on aina ajan hermolla. Icelandairiin on luotettu jo 75 vuoden ajan, ja kun lennät sillä, voit odottaa mahtavaa ja luotettavaa, aikatauluissa pysyvää suorituskykyämme sekä lyhennettyä lentoaikaa Atlantin ylittävien lyhyiden pohjoisen kautta kulkevien reittiemme ansiosta. Ja kukapa tietää, voit jopa oppia muutaman sanan viikinkien kieltä ja tehdä vaikutuksen ystäviisi islantilaisilla tavoilla.

EDULLISET LENNOT YHDYSVALTOIHIN 

Käytä Icelandairia lentääksesi Helsingistä New Yorkiin. Pysähdy matkalla hetkeksi Islantiin vaihtaaksesi konetta tai vaikkapa viettääksesi aikaa kotoisassa Reykjavikissa ja tutkiaksesi Islantia. Ehkäpä olet nähnyt vilauksen Islannista elokuvissa ja pitänyt näkemästäsi. Tulet ihastumaan Stykkishólmurin värikkääseen kalastajakylään (tuttu Walter Mitty -elokuvasta) ja henkeäsalpaaviin Jökulsárlónin jäävuoriin (tuttu James Bond -elokuvasta Kuolema saa odottaa). Jos bailaaminen on sinun juttusi, Reykjavik on juuri sinua varten. Tanssi läpi yön yhdessä lukuisista baareistamme ja opi tanssilattialla aitoa viikinkimenoa. Joten vilkuta hyvästit Helsingille ja varaa lentolippusi Isoon Omenaan.

Mikä onkaan parempi tapa alkaa tutkia New Yorkia kuin astua sisään Empire State Buildingin art deco -maailmaan? Nouse hissillä 102. kerroksen näköalatasanteelle ihaillaksesi henkeä salpaavia näkymiä kaupungista. Pidätkö haastavasta ja hieman hämmentävästäkin taiteesta? Käy P.S. 1-galleriassa katsomassa provokatiivisia näyttelyitä, jotka saavat sinut varmasti ällistymään. Saadaksesi raikasta ilmaa ja nauttiaksesi upeista, melkein 100 metriä katutason yläpuolella avautuvista upeista näkymistä käy kävelyllä High Linella ja nauti New Yorkin korkeimmalla sijaitsevasta puistosta. Tarkista Icelandairin mahtavat ja edulliset Euroopan lentohinnat Helsingistä (HEL) New Yorkiin (JFK) ja suunnittele lomasi nyt! 

NAUTI STOPOVERISTA ISLANNISSA!

Lennä Yhdysvaltoihin Euroopasta! Mikset tekisi stopoveria Islantiin lentäessäsi Helsingistä New Yorkiin? Voit vaihtaa konetta lentokentällä alle tunnissa tai viettää muutaman ylimääräisen tunnin hellimällä itseäsi Blue Lagoonin pehmeissä ja lämpimissä vesissä. Tai voit jäädä jopa 7 yöksi ilman lisäkuluja ja käydä hiihtämässä jäätiköllä, vaeltaa laavakentällä tai ihailla revontulia nauttiessasi samalla kuumasta kylvystäsi. Icelandair lentää lyhintä ja nopeinta pohjoisen kautta kulkevaa reittiä ja säästää näin aikaasi.

LENNÄ YHDYSVALTOIHIN: HEL – JFK -LENTOKENTTÄINFO: 

 • Nauti nopeista ja helpoista jatkoyhteyksistä Icelandairilla.  Lentoverkostomme on suunniteltu niin, että voit vaihtaa konetta ja löytää jatkolentosi helposti. Lennot Euroopasta Pohjois-Amerikkaan on suunniteltu niin, että stopoverit Islannissa ovat yleensä 30–60 minuutin pituisia.
 • Matkustajat Helsingistä (HEL), Suomesta New Yorkiin(JFK), Yhdysvaltoihin, jotka haluavat tutkia Islantia, voivat pidentää stopoveriaan ehtiäkseen tutustumaan ystävällisiin asukkaisiimme ja tutkiakseen islantilaisen muodin, taiteen ja muotoilun viimeisimpiä uutuuksia.
 • Etäisyys Helsingin lentokentältä (FRA) John F Kennedyn kansainväliselle lentoasemalle (JFK) on noin 6 602 km.
 • New Yorkissa lentokenttää kutsutaan yleensä nimellä JFK. Virallisesti sen nimi on John F Kennedy International Airport. Sitä kutsuttiin ennen nimellä New York International Airport- Anderson Field, ja vuoden 1963 jälkeen se nimettiin John F Kennedy International Airportiksi Yhdysvaltojen edesmenneen presidentin muistoksi.
 • John F Kennedy International Airport (JFK) -lentokentällä on kuusi terminaalia sekä AirTrain, ilmainen kevytraide-palvelu, joka yhdistää nämä terminaalit toisiinsa .
 • John F Kennedy International Airport (JFK) sijaitsee kaakkois-Queensissä alle 25 kilometrin päässä Manhattanin keskikaupungista.
 • Kuka on Ingólfur Arnarson ja miten hän liittyy lautasliinoihin?  Euroopan ja Yhdysvaltojen välisillä reiteillä haluamme sinun kiinnostuvan hieman Islannista, joten olemme laittaneet ympäri koneita pieniä tiedonmurusia maastamme. Olemme jopa nimenneet kaikki ruoat islantilaisten luonnonihmeiden mukaan.
 • Lyhennä lentoaikaasi! Icelandairin pohjoisen kautta kulkevien reittien ansiosta lennot Helsingistä New Yorkiin kestävät usein huomattavasti vähemmän kuin muilla lentoyhtiöillä.
 • Lennoilla Helsingistä New Yorkiin voit vaikka opetella muutaman lauseen islanniksi, syödä islantilaisia donitseja tai jopa maistaa herkullista jäätikkövettämme.
 • Kaikilla Icelandairin lennoilla Euroopasta Yhdysvaltoihin tarjotaan lapsille ilmainen, lämmin ateria. Ja pakkauksesta tulee upea ja luova lasten lelu.
 • Kaikilla reiteillä Euroopasta Pohjois-Amerikkaan on jokaisella istuimella oma peitto ja tyyny – niiden mukana tulee jopa islantilainen tuutulaulu.
 • Matkusta tyylillä Icelandairin Saga Class -luokassa ja aloita matkasi ilmaisella vierailulla Saga-loungeen herkullisen välipalan ja virkistävän juoman parissa ennen oman rauhan nauttimista koneessa melunestävien korvakuulokkeiden ansiosta.
 • Henkilökohtainen viihdekeskus on saatavana lähes jokaisella lennollamme Euroopasta Yhdysvaltoihin ja se tarjoaa täyden ohjelmavalikoiman sinulle ja perheellesi. Meillä on sinulle yli 150 tuntia ohjelmaa valittavana.
 • Musiikin ystäville olemme laatineet monipuolisen soittolistan. Ota mukava asento, rentoudu ja nauttia 40 albumista ja seitsemästä ainutlaatuisesta soittolistasta.
 • Käytä Icelandairia lentääksesi Helsingistä New Yorkiin seuraavalla lomallasi ja pääset lentämään maailman ainoalla lentoyhtiöllä, joka on nimennyt koneensa tulivuorien mukaan. Yritä seuraavaksi ääntää tämä: Eyjafjallajökull. Onko hankalaa? Yritä uudelleen. "AY-uh-fyat-luh-YOE-kuutl-uh" Nyt on helpompi, eikö vain?
 • New Yorkin keskustasta pääset John F Kennedy International Airport -lentokentälle (JFK)  Penn Stationilta lähtevällä Long Island Railroad (LIRR) -junalla tai matkustamalla metrolla ja AirTrainilla.
 • Tutki Central Parkin 3,4 neliökilometriä kattava alue vuokraamalla pyörä ja käy katsomassa paljon valokuvattua Bow Bridgeä, Alice in Wonderland -veistosta sekä Imagine Mosaic -teosta, joka on kunnianosoitus edesmenneelle John Lennonille.
 • Chelsea Market on pakollinen kohde kaikille herkkusuille, jotka haluavat hemmotella makuhermojaan.
 • Ulkoilusta nauttivat haluavat mahdollisesti suunnata muualle New Yorkin osavaltioon. Miellyttäisikö vaellus Hudson Highlands- tai tutkimusmatka Bear Mountain -puistoon? Vain 72 kilometriä pohjoiseen New York Citystä ja olet perillä. 

JAA LENNOT HELSINGISTÄ NEW YORKIIN