Incredible Stopover
Toistaa video

Unohtumaton Stopover

Unohtumaton Stopover
Unohtumaton Stopover–paketti on luotu matkailijalle, joka haluaa yksilöllisen ja ikimuistoisen elämysmatkan Islannissa. Tavanomaista tasokkaamman matkaohjelman ja majapaikan ansiosta tämä matkapaketti todella ansaitsee nimen Unohtumaton Stopover. Yli 100 vuotta vanha majakka on ainoa aktiivinen majakka, jossa matkailijat voivat yöpyä, mikä tekee siitä ainutlaatuisen majapaikan Islannissa. Se sijaitsee maan eteläisimmässä kohdassa Vík í Mýrdalia ympäröivällä upealla alueella.

Dyrhólaeyn vuonna 1910 rakennettu majakka, joka on muutettu nyt hotelliksi, sijaitsee keskellä Islannin etelärannikkoa. Kukaan ei ole aiemmin asunut tässä majakassa, joka on kokenut todella suurenmoisen muodonmuutoksen ja luontevasti muuttunut ainutlaatuiseksi yksityishotelliksi vain rajoitetuksi ajaksi. Hotellista avautuu henkeäsalpaavia näkymiä kaikkiin suuntiin, mm. Islannin loppumattomalle rantaviivalle, vaikuttavalle Mýrdalsjökul–jäätikölle sekä massiiviselle laavalohkareelle, joka kurottautuu merelle. Majakan muodonmuutosta toteuttamaan valittiin islantilainen huippusuunnittelija Guðbjörg Magnúsdóttir. Luonnosta inspiraatiota ammentaen hän on luonut tilan, jossa luonnolliset värit ja viihtyisä ympäristö kohtaavat, kohottaen näin asiakkaiden hotellikokemuksen Islannissa ennen kokemattomalle tasolle.

Lighthouse - Incredible Stopover

Unohtumattomat Stopover

Matkapaketit ovat voimassa 01.09-01.11.2015.

Sen lisäksi, että matkailijat asuvat tässä ainutlaatuisessa majapaikassa, heillä on tilaisuus täydentää matkaohjelmaansa monilla uskomattoman upeilla aktiviteeteilla. Esimerkiksi: oma, yksityinen opas, unohtumaton helikopteriretki Reykjavikin kaupungin ja sitä ympäröivien vuorten yllä, tutustuminen ihastuttaviin Gljúfrabúin, Seljalandsfossin ja Skogafossin vesiputouksiin, kävelyretki Sólheimajökullin jäätikölle tai ratsastusretki Reynisfjaran kauniille mustalle laavahiekkarannalle ja sen päätteeksi rentoutuminen Laugarvatn Fontanan geotermisen kylpylän altaissa. Jokaiseen pakettiin sisältyy oma kuljettaja/opas sekä yöpyminen Icelandair Hotel Reykjavík Marinassa, jossa vieraat voivat nauttia vaikuttavista näkymistä Reykjavikin satamaan.

Icelandair on kehittänyt nämä paketit tarjotakseen lisäarvoa ainutlaatuiselle Stopover–palvelulleen, joka tarjoaa Atlantin yli lentäville matkustajille tilaisuuden pysähtyä Islannissa jopa 7 vuorokautta ilman lisämaksua peruslentohintaan. Nyt, kun Icelandair yhdistää 25 kohdetta Euroopassa 15 kohteeseen Pohjois-Amerikassa, nyt on helpompaa kuin koskaan hankkia unohtumaton Icelandair Stopover–elämys.

Majakan majoitustoiminnan operoinnista vastaa Icelandair Hotel Vík, joka on uusi hotelli hienolla paikalla Vík i Myrdalin tunnelmallisessa kylässä. Hotelli tarjoaa lämpimän henkilökohtaisen vastaanoton ja palvelun, herkullisen aamiaisen sekä yksityisen keittiömestarin, joka valmistaa teille maistuvan juhla-aterian paikallisista raaka-aineista.

Unohtumaton Stopover–peruspaketti voisi sisältää seuraavanlaista ohjelmaa:

Saapumispäivä

Oma yksityiskuljettajanne, joka toimii samalla oppaana, ottaa teidät vastaan lentokentällä ja kuljettaa teidät suoraan Icelandair Hotel Reykjavík Marinaan sisään kirjautumista varten.

Toinen päivä

Yksityiskuljettajanne vie teidät Thingvellirin kansallispuiston kautta Laugarvatn Fontanan geotermiseen kylpylään nauttimaan ihanasta hemmottelusta ja rentoutumisesta.

Näiden elämysten jälkeen ajomatka jatkuu pitkin Islannin etelärannikkoa ja näkyviin tulevat vehreät majesteettiset vuoret sekä sykähdyttävät tulivuorimaisemat. Edelleenkin hyvin aktiivisen Hekla-tulivuoren huippu siintää pilvien joukossa, lähellä kimmeltävät keväällä 2010 purkautunut Eyjafjallajökull sekä Mýrdalsjökull–jäätikkö, joka kätkee sisäänsä sen alla olevan Katla–tulivuoren arvaamattomat salaisuudet. Tällä matkalla pääsette ihastelemaan Seljalandsfossin vesiputousta, jossa saatte nauttia todella ainutlaatuisesta elämyksestä kävelemällä kuin verhon, kuohuvan vesiputouksen taakse. Toinen kokemisen arvoinen vesiputous on Skógafoss, johon kuuluu paitsi viettelevän upeat maisemat, myös tarina kätketystä kullasta.

Päivän päätteeksi majoittuminen Dyrhólaey‘n majakkahotellissa, jossa saatte nauttia yksityisen keittiömestarinne valmistaman herkullisen päivällisen.

Kolmas päivä

Aamiaisen jälkeen yksityiskuljettajanne tulee noutamaan teidät hotellista 5,5 tuntia aikaisemmin kuin lentonne lähtee Keflavikin kansainväliseltä lentokentältä. Ajomatka lentokentälle kulkee Islannin etelärannikolla pienten, idyllisten kalastajakylien kautta.

Näitä paketteja tarjotaan vain valikoiduille asiakkaille, jotka haluavat tehdä Unohtumattoman Stopoverin ja kokea täysillä Islannin ainutlaatuiset ihmeet. Jos teillä on erityistoivomuksia tai kiinnostuksen kohteita, kertokaa niistä meille ja me toteutamme toiveenne.

Icelandair Hotel Reykjavík Marina sijaitsee kaupungin keskustassa, täysin uudistetussa nelikerroksisessa rakennuksessa, josta on tullut suosittu maamerkki paikallisten asukkaiden keskuudessa. Hotellissa on värikästä ja omaperäistä designia sekä ulkopuolella että sisätiloissa, aulassa, yleisissä tiloissa ja hotellihuoneissa. Uudet sviitit, jotka sijaitsevat kahdessa erillisessä rakennuksessa hotellin päärakennuksen länsipuolella, avataan käyttöön syyskuussa.

Unohtumaton Stopover–paketin tuottavat yhteistyössä Icelandair, Icelandair Hotels ja Nine Worlds

Varatkaa oma Unohtumaton Stopover–pakettinne täältä: incredible@nineworlds.is Nine Worlds–matkatoimisto laatii teille ainutlaatuisen ja unohtumattoman elämysmatkan Islannissa.

Incredible Stopover
Toistaa video

Once in a lifetime experience

Incredible Stopover

Lighthouse Location