Icelandair esittelee Stopover Buddy -palvelun

Icelandair esittelee Stopover Buddy -palvelun

2016

Uusi globaali markkinointikampanja esiteltiin alkuvuodesta 2016.Icelandairin Stopover Buddy -palvelussa Atlantin ylittäville jatkolennoilla jatkavat ja Islannissa pysähtyvät asiakkaat voivat saada matkaseuraa Icelandairin työntekijästä.Daily Mail nimesi kampanjan vuoden 2016 parhaaksi markkinointikikaksi (”The best marketing gimmick of 2016”).

Reittiverkostoon lisättiin kolme uutta kohdetta, mikä antoi matkustajille entistä enemmän valinnanvaraa.Uudet kohteet olivat Chicago Yhdysvalloissa, MontrealKanadassa ja Aberdeen Skotlannissa.Icelandair alkoi jälleen lentää myös Pariisin Orlyn lentoasemalle Charles de Gaullen lisäksi.

Kohteiden ja lentomäärien kasvettua Icelandair lisäsi laivastoonsa Boeing 767 -laajarunkokoneen.

Kesällä Icelandair lennätti Islannin miesten jalkapallomaajoukkueen sen historian ensimmäisiin arvokisoihin, Euroopan mestaruuskilpailuihin Ranskaan, jossa joukkue pelasi kahdeksan parhaan joukkoon.

Icelandair lopetti myös käteisen rahan käsittelyn matkustamossa ja hyväksyi nyt maksutavoiksi kaikkien yleisempien luottokorttien debit- ja credit-maksut.Tämä mullisti palvelun koneessa.

Icelandairista tuli myös ensimmäinen eurooppalainen lentoyhtiö, jolla oli kaikissa koneissaan käytössä Wi-Fi-yhteys koko lennon ajan.