Hekla Aurora

Kauniisiin Islannin talvimaiseman väreihin pukeutunut koneemme Hekla Aurora lennättää revontulien värejä Atlantin yli päivittäin. Loistavan ulkovärityksensä lisäksi Icelandairin Boeing 757:n sisätilat on tunnelmavalaistu ainutlaatuisella revontulien tanssilla.

Koneen uusi väritys on osa Icelandair Stopover kampanjaamme. Stopover antaa sinulle loistavan mahdollisuuden tehdä pysähdyksen Islannissa matkallasi Pohjois-Amerikkaan ilman lisämaksua peruslentohintaan. Voit halutessasi tutustua Islannin upeisiin nähtävyyksiin 1-7 päivän ajan.

Kysymyksiä Hekla Aurorasta?

Missä Hekla Auroran voi nähdä?

-Valokuvan alapuolella löydät Hekla Auroran aikataulun seuraavan kolmen päivän ajan. Lista on tämän hetkinen, joten varaamme oikeuden muutoksiin.

Miksi valitsitte revontulet?

-Sen lisäksi, että revontulet ovat henkeä salpaava luonnon näytelmä, Islanti on yksi parhaista paikoista pohjoisella pallonpuoliskolla bongata revontulet – ”it’s a match made in heaven!”.

Kuinka kauan Hekla Aurora on revontulen väreissä?

-Lopetuspäivää ei ole päätetty. Väritys on toistaiseksi.

Onko Hekla Auroran sisätiloissa jotain erityistä?

-Kyllä! Olemme asentaneet matkustamoon LED tunnelmavalaistusjärjestelmän, joka esittää upeita revontulia koko Hekla Auroran matkustamossa. Voit myös lähettää #MyStopover kuviasi reaaliaikaisesti Wi-Fin kautta.

Mitä nimi Hekla Aurora tarkoittaa?

-Hekla on perinteinen islantilainen tytön nimi ja yksi tunnetuimmista tulivuorista on myös nimetty Heklan mukaan. Aurora puolestaan viittaa revontuliin. Mielestämme ne kuulostavat kauniilta yhdessä, vai mitä mieltä olet?

Hekla Aurora
Play Video
Wi-Fi

Missä Hekla Auroran voi nähdä?

Alla oleva taulukko on tämänhetkinen Hekla Auroran aikataulu. Se saattaa muuttua lyhyellä varoitusajalla, mutta sitä päivitetään jatkuvasti, jotta mahdollisimman moni voisi nähdä sen luonnossa.

Lähtö
Päivämäärä / kellon aika
Saapuminen
Päivämäärä / kellon aika
Hekla Aurora

Haluaisitko lentää Hekla Auroralla?

Kerro meille missä ja miksi haluaisit matkustaa Hekla Auroralla. Voit ehkä yllättäen kokea revontulet seuraavalla lennoillasi.

This field is required
This field is required
This field is required
This field is required