Yksin matkustavat lapset

  • Icelandairin lennoilla Yksinmatkustava Lapsi (UM) on 5-11 vuotias lapsi, jonka seurassa EI ole yli 12 vuotiasta samalla lennolla matkustavaa henkilöä, joka voi ottaa täyden vastuun lapsesta.
  • Samalle lennolle voidaan ottaa enintään neljä yksinmatkustavaa lasta.
  • The Unaccompanied Minor service charge is 6500 ISK each way, converted to the local currency where applicable. Only one fee is charged if two or more unaccompanied minors are traveling together.
  • Hyväksymme yksin matkustavat lapset ainoastaan Icelandairin lennoille, ei jatkoyhteyksille muilla lentoyhtiöllä.

Matkustussäännöt yksinmatkustaville lapsille

Yksinmatkustava lapsi täytyy lähtöselvittää aikuisen saattajan läsnäollessa, jonka täytyy todistaa henkilöllisyytensä sekä osoittaa suhde lapseen. Kohteeseen saavuttaessa kenttähenkilökunta tarkistaa myös vastaanottajan henkilöllisyyden ja kontaktitiedot (jotka on annettu etukäteen varausvaiheessa ja ovat mukana lapsen matkustusdokumenteissa), ennekuin lapsi luovutetaan vastaanottajalle.
Icelandair sijoittaa Yksinmatkustavien lasten matkadokumentit kaulassa riippuvaan koteloon, joka on selvästi näkyvissä.

Huomioikaa, että täytetyn dokumentin lisäksi Yksinmatkustavan Lapsen palvelun täytyy olla vahvistettu ennen lähtöä. Ottakaa yhteyttä Icelandairin toimistoon varausta varten.

Tärkeää! Internetin kautta ei ole mahdollista varata lippua yksinmatkustavalle lapselle.

HUOMIO


Vain IGS:n (Icelandair Ground Service) henkilökunta voi saattaa erityishuomiota tarvitsevat matkustajat heidän saapuessaan tai lähtiessään Icelandairin lennoilla Keflavikin lentokentällä.

Please fill out this form and print four copies: Unaccompanied Minor form (PDF 70kb)