Varaa lento: Akureyri

Lento

Matkatyyppi:
Lähtö ja saapuvat
Expense account
Matkustajat:
Luokka:
Näytä lennot:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Suorat lennot Akureyriin Keflavikin kautta

Lennä Islantiin, Akureyriin, suorilla lennoilla Keflavikin kautta

Tänä kesänä Icelandair lentää Akureyriin Keflavikin kansainväliseltä lentokentältä yhteistyössä Air Icelandin kanssa. Tämä mahdollistaa joustavat yhteydet monista Euroopan ja Pohjois-Amerikan kohteista. Air Iceland operoi lisäksi Reykjavikin kotimaan lentokentälle .

Nämä lennot Keflavikista lennetään kerran viikossa ajalla 19.06-07.08.

Lentoajat mahdollistavat nopeat yhteydet moniin Icelandairin kohteisiin: Pohjois-Amerikassa (Boston, New York, Orlando, Seattle, Washington ja Halifax) ja Euroopassa (Amsterdam, Brysseli, Kööpenhamina, Frankfurt, Lontoo ja Oslo). Helsingistä yhteys toimii lennettäessä menomatkalla Akureyriin. Paluulennolla yöpyminen Reykjavikissa .
Nämä lennot ovat varattavissa ainoastaan Icelandairin kansainvälisten Islannin lentojen yhteydessä.

Akureyri - Pohjoisen Pääkaupunki

Akureyri on Islannin toiseksi suurin kaupunki pääkaupunki Reykjavikin jälkeen, jossa on asukkaita n. 17 500. Luonnonkaunis kaupunki, joka sijaitsee yhdessä maan pisimmistä vuonoista, nauttii leudosta ilmastosta ja jossa kesälämpötila voi nousta +25C saakka.

Akureyri tarjoaa loistavan sekoituksen kulttuuria, luontoa ja seikkailua. Voit ensin vaellella viehättävissä kahviloissa ja laadukkaissa kaupoissa, joiden jälkeen voit nauttia kalastuksesta, vaelluksesta tai jopa hiihtämisestä - kaikki yhden päivän aikana. Rentoudu geotermisissä altaissa ja pelaa erä golfia keskiyön auringon alla. Herkuttele illalla merenelävillä, Islantilaisella lampaalla tai muilla paikallisilla erikoisuuksilla.

Tämän kaiken lisäksi, Akureyri on loistava keskipiste, muiden Islannin luonnon ihmeiden bongaukselle. Lähistöllä sijaitsevat esim. Mývatn, yksi Islannin kauniimmista järvistä ja useita upeita geologisia nähtävyyksiä, Jökulsár-gljúfur kansallispuisto ja Husavikin kylä, joka on kuuluisa valaankatseluretkistään. Akureyrista voit myös lentää tai ottaa lautan Grímseyn saarelle ja astua pohjoisen napapiirin yli!

Unique Iceland North