Varaa lento: Edmonton

Lento

Matkatyyppi:
Lähtö ja saapuvat
Expense account
Matkustajat:
Luokka:
Näytä lennot:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Albertan maakunnassa sijaitseva Edmonton on tunnettu Kanadan festivaali pääkaupunkina ja siellä sijaitsee myös Pohjois-Amerikan suurin ostoskeskus.

Festivaalien kaupunki

Jo muutama poimita Edmontonin tapahtumakalenterista osoittaa kaupungin monipuolisuuden. Olitpa sitten kiinnostunut ruoasta, teatterista, urheilusta, musiikista tai tieteistä, jokainen löytää itselleen varmasti Edmontonista mielenkiintoisen tapahtuman.

Matkusta ajassa taaksepäin

Vauhdikkaiden festivaalien jälkeen mieli saattaa välillä kaivata lepoa ja rentoutumista. Tee silloin aikamatka Fort Edmonton Parkiin tutustuen yksinkertaisempaan ja rauhallisempaan elämänmenoon Edmontonin kulta-aikana 1846-1929.

…. ja palaa mukavuuksien pariin

Aikamatkan jälkeen palattuasi nykyhetkeen pääset erilaiseen tunnelmaan esim. Pohjois-Amerikan suurimmassa ostoskeskuksessa West Edmonton Mall:ssa (WEM), josta löydät yli 800 eri liikettä ja viihde / vapaa-ajan tilaa. Pisteenä i-n päällä., paikoitus ei tuota ongelmia, parkkipaikkoja on yli 20 000.

Muita tutustumisen arvoisia paikkoja ovat Art Gallery, Vista 33 (näkötorni/observatorio) ja Muttartin kasvihuone. Lisäksi jääkiekosta kiinnostuneiden kannattaa käydä Edmonton Oilersin Skyreach- areenalla, jonka katossa roikkuvat mm. Jari Kurrin ja Wyne Gretzkyn pelipaidat.

Hyvä tietää