Varaa lento: Halifax

Lento

Matkatyyppi:
Lähtö ja saapuvat
Expense account
Matkustajat:
Luokka:
Näytä lennot:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Halifax on ideaalinen matkakohde niille, jotka haluavat lomaltaan rauhaa, rentoutta ja hyviä hetkiä.

Hyviä ystäviä ja ihania muistoja

Halifaxin kaunis ja lämmin kaupunki on ideaalinen matkakohde niille, jotka haluavat lomaltaan rauhaa, rentoutta ja hyviä hetkiä. Valloita tähdenmuotoinen Halifax Citadel -linnoitus ja eläydy Titanicin tragediaan merimuseossa. Rentoudu pubitunnelmassa ja maista maailman maukkaimpia hummereita. Tee verovapaita ostoksia Nova Scotian osavaltiossa ja kokeile onneasi Casino Nova Scotiassa. Opettele purjehdustaitoja parin tunnin purjehdusretkellä tai surffaa Lawrencetown Beachin aalloilla. Huumaannu Victorian puutarhan kukkaloistossa ja kävele maailman pisimmällä kävelykadulla (4km). Vuokraa auto ja ajele Nova Scotiassa pysähdellen rannikon ihastuttavissa pikkukylissä.

Hyvä tietää

  • Halifaxin lennot alkavat 4.6.2009.
  • Icelandair lentää Halifaxin kansainväliselle lentokentälle, 35 km Halifaxin keskustasta pohjoiseen. Ajomatkan kesto on n.30-40min.
  • Valuutta on Kanadan dollari.
  • Nova Scotia on TaxFree -aluetta.
  • Ostoksille? Katsasta Spring Garden Road, Barrington Street, Granville Street ja Argyle Street. Älä unohda Halifaxin ostoskeskusta Mumford Roadilla tai Park Lane ostoskeskusta Spring Lane Roadilla. Käy myös Scotia Squaressa Duke Streetillä ja Mic Mac Mallissa Micmac Boulevardilla Dartmouthissa.