Varaa lento: Minneapolis

Lento

Matkatyyppi:
Lähtö ja saapuvat
Expense account
Matkustajat:
Luokka:
Näytä lennot:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Lukuisat teatterit, valtavat ostoskeskukset, laadukkaat ravintolat ja kaunis luonto. Minneapoliksesta ja St.Paulista löydät kaiken tämän ja paljon muuta.

Minneapolis tunnetaan myös “Amerikan ystävällisempänä kaupunkina”. Mikset varaisi matkaa Minneapolikseen Holidays ja ottaisi asiasta selvää itse?

Minneapolis - uniiki sekoitus uutta ja vanhaa  

Minneapoliksessa on yksinkertaisesti kaikkea. Ja edulliset lentomme tekevät kaupungista erittäin houkuttelevan matkakohteen varsinkin perheille. Minneapoliksessa sijaitsee kuuluisa The Mall of America, joka on USA:n suurin ostoskeskus. Juhli First Avenue -klubilla, jossa mm. Prince aloitteli uraansa. Nautiskele Chanhassenin illallisteatterissa Bloomingtonissa. Ole ylpeä Osmo Vänskän johtamassa konsertissa ja haltioidu Minnesotan taidemuseossa. Ui haiden kanssa Underwater Adventures Aquariumissa ja iloittele Valleyfairin huvipuistossa. Ylläty 30-luvun gangsterien elämästä kertovalla kierroksella St. Paulissa. Risteile siipiratasaluksella Mississippi-joella tai kuuntele elävää musiikkia Harriet-järven rannalla. Vuokraa auto ja ajele kaupungin laidalle. Nauti upeista vaellusmaastoista sekä kalastusmahdollisuuksista.

Minneapolis yhdistää vanhan ja uuden aivan uniikilla tavalla. Minneapolis sijaitsee Missisippijoen penkkaalla luonnon helmassa, mutta silti kaupunki on hyvin moderni ja eloisa. St. Paul taas edustaa perinteisempää tyyliä vanhoine rakennuksineen ja arkkitehtuureineen, joista tunnetuin on St. Pauls Cathedral. Kulinaristeille laadukkaita huippuravintoloita kuten Manny’s ja Rainforest Café. Minneapoliksessa on loputtomasti urheilutapahtumia, maailmanluokan eläintarha ja yli 170 puistoa ja puutarhaa, jotka tekevät lomastasi unohtumattoman.

Hyvä tietää

  • Icelandair lentää Minneapolis/St.Paul kansainväliselle lentokentälle, joka on yksi USA:n hienoimmista, vain 15 min. Ajomatkan päässä Minneapoliksen ja St. Paulin keskustasta.
  • Lentokentältä hyvät yhteydet keskustoihin bussilla ja taksilla. Monet hotellit tarjoavat lentokenttäkuljetukset ilmaiseksi tai pientä korvausta vastaan.
  • Nälkä? Suosituksemme: The News Room, The Sky Room, The Oceanaire Seafood Room ja Manny’s Nicollet Mallilla, Rainforest Café ja Kokomo’s Island Café Mall of Americassa.
  • Ostoksille? Katsasta Mall of America Bloomingtonissa, Southcenter ja Southdale, the Nicollet Mall sekä Cabelas.