Varaa lento: New York

Lento

Matkatyyppi:
Lähtö ja saapuvat
Expense account
Matkustajat:
Luokka:
Näytä lennot:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Kaupunki joka ei koskaan nuku, Iso Omena, Nykki. Kutsu miksi haluat, New York on yksi niistä paikoista, jossa ihmisen täytyy kerran elämässään käydä.

Matka New Yorkiin ylivoimaisesti paras kaupunkiloma. Tutustu New Yorkiin, joka tunnetaan myös “Maailman pääkaupunkina”.

KIINNOSTAVA SULATUSUUNI

New York. Mitä voisimme kertoa? Se on USA:n suurin ja kiinnostavin sulatusuuni melkein kaikesta mahdollisesta mitä iso kaupunkiloma voi tarjota matkailijalle. Jos et vielä ole käynyt New Yorkissa, varaa jo matkasi. Mitä pikemmin sen parempi. New Yorkin matkasta jää ainutkertaisia tunteita ja muistoja. On totta, että New Yorkissa on helppo tuhlata rahaa, mutta kun tutustut New Yorkin lentohintoihimme näet, että sinulle jää vielä paljon rahaa matkakassaasikin. New York on todellinen vastakohtien kaupunki. Walt Streetin vilske ja hälinä vastaan rento Greenwich Village. Broadwayn loiston ja suuruuden vastakohtana sivukatujen rauhalliset pienet kahvilat. New Yorkissa ei vain ole kaikkea, se on kaikki.

RENTOA VIERAANVARAISUUTTA

Matkan aikana tulet huomaamaan new yorkilaisten rennon vieraanvaraisuuden. Olet kuin yksi paikallisista. Laula mukana Broadway-musikaalissa, ihastu tauluun MoMA:ssa, avarra näkemystäsi Top of the Rockissa, näe uutuuselokuvat ennakkoon erikoisnäytöksissä tarjoilujen kera  ja  osallistu gospel-konserttiin Harlemissa. Maistele luomuherkkuja Whole Foods -gourmetmarketissa Time Warner Centerissä, luistele tai ratsasta Central Parkissa  ja näe Sopranosin kuvauspaikat tv-sarjaan perehdyttävällä kierroksella. Tee lauttamatka Staten Islandille ja näe Manhattanin siluetti. Ota rennosti Williamsburgin boheemissa kaupunginosassa.

Hyvä tietää

  • Icelandairin lennot saapuvat John.F.Kennedyn kansainväliselle lentokentälle, 22 km Manhattanista.
  • Icelandair flights land at JFK international airport located 22 kilometers from central Manhattan or at Newark Liberty International Airport which is situated about 15 miles (24 km) southwest of Midtown Manhattan.
  • The Newark flight serivce operates four times weekly on Mondays, Tuesdays, Thursdays and Saturdays.
  • Nälkä? Kokeile Schiller’s Liquer Bar (131 Rivington Street) – ranskalais-amerikkalainen, L Impero (45 Tudor City Palace) - italialainen, Pampano (209 East 49 Street) - meksikolainen, 66 (241 Church St. Soho) - kiinalainen, Sea – kaupungin suosituin thaimaalainenravintola.
  • Ostoksille? Katsasta Fifth Avenue, jolta löydät suurimman osa muodin huippunimistä. Tarkasta myös Macy’s Herald Square (151 West 34th Street), Barney’s, Madison Avenue (61st) sekä Some Odd Rubies (151 Ludlow Street), josta löydät hieman erikoisempaa muotia.
  • Koe New York uudesta vinkkelistä! Nauti ainutlaatuisesta New York City Helicopter kiertoajelusta ja näe Manhanttanin kaunis siluetti lintupespektiivistä. Voit ihailla henkeäsalpaavia näkymiä helikopterin 180 asteen kuperista ikkunoista. Voit valita neljästä eri vaihtoehdosta. Tämä kokemus tekee New Yorkin matkastasi varmasti ikimuistoisen. www.heliny.com