Varaa lento: Philadelphia

Lento

Matkatyyppi:
Lähtö ja saapuvat
Expense account
Matkustajat:
Luokka:
Näytä lennot:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Philadelphia on Pennsylvanian osavaltion suurin kaupunki, ja se on myös historiallisesti merkittävä. Tämä itärannikon metropoli on viidenneksi suurin kaupunki koko Yhdysvalloissa, ja se tarjoaakin modernille matkaajalle monenlaista nähtävää ja koettavaa. Icelandair lentää Philadelphiaan neljä kertaa viikossa toukokuusta syyskuuhun.

Historiallinen Philadelphia

Philadelphia on ollut tärkeä paikka Yhdysvaltain historian aikana, ja sekä Yhdysvaltain itsenäisyysjulistus että Yhdysvaltain perustuslaki allekirjoitettiin siellä. Rakkaasta kaupungista puhutaan usein lempinimellä ”Philly”. Jos pidät historiasta tai tärkeistä papereista, nappaa mukaan tuomarille sopiva peruukkisi ja matkusta Philadelphiaan! Saat paremman käsityksen Yhdysvaltojen historiasta, kun tutustut muun muassa Liberty Belliin, jota soitettiin itsenäisyyden kunniaksi, ja Valley Forgen historialliseen kansallispuistoon.

Philadelphian nähtävyydet

Vaikka unohtaisitkin historialliset kohteet, Philadelphiassa riittää silti nähtävää. Tutustu Reading Terminal Marketiin, joka on legendan mukaan Yhdysvaltojen vanhin tuottajatori: sieltä löydät paikallisia tuotteita, käsityöläisten tuotoksia ja kekseliäitä uutuuksia. Käy Franklin Institutessa, maailmanluokan tiedemuseossa, kokeilemassa interaktiivisia näyttelyitä sekä ihailemassa planetaariota ja observatoriota. Se on yhden pysähdyksen kohde tiedon- ja kokemuksennälkäisille. Haluatko koskettavamman kokemuksen? Vietä loppupäiväsi Philadelphia Zoossa tai vaikkapa Please Touch Museumissa.

Hyvä tietää

  • Lentokenttä: Philadelphian kansainvälinen lentokenttä (PHL) on yksi Yhdysvaltain suurimmista lentokentistä. Sieltä on helppo hypätä jatkolennoille, jos haluat jatkaa matkaasi muualle. Lentokenttä on noin 11 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.