Varaa lento: Reykjavik

Lento

Matkatyyppi:
Lähtö ja saapuvat
Expense account
Matkustajat:
Luokka:
Näytä lennot:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Maailman pohjoisin pääkaupunki on myös hipein. Reykjavikin suosio matkakohteena perustuukin luonnon ja ihmisten läheiseen rinnakkaiseloon.

Reykjavik ja Islanti houkuttavat matkailijoita yhä enemmän joka vuosi. Eikö olisi jo aika ottaa selvää mistä tässä on kyse?

Suuria näkemyksiä

Icelandairin lennot Reykjavikiin, Islantiin vievät sinut todella erilaiseen matkakohteeseen; Euroopan ja Pohjois-Amerikan väliin, vain kivenheiton päähän jäätiköiden peittämistä  tuliperäisistä kallioista, tulivuorista ja mustahiekkaisista erämaista. Islannin kulttuuriin ovat vaikuttaneet sekä Amerikka että Eurooppa.

Vaikka Islantiin matkustaminen on suosituinta kesäkuukausina, muutkin vuodenajat kiinnostavat yhä useampia matkailijoita. Tule Islantiin talvella ja koe jotakin todella taianomaista.

Reykjavikissa voi tuntea ihastuttavan sekoituksen kaupunki- ja kylätunnelmaa. Vaikka Suur-Reykjavikin alueella asuukin vain hieman yli 180 000 ihmistä, islantilaisilla on paljon suuremmat näkemykset ja se myös näkyy.

Olisiko aika hidastaa tahtia?

Rentouttava loma Islannissa on tarpeen juuri sinulle joka haluat hidastaa tahtia. Kylve Sinisen laguunin +35-asteisessa mineraalipitoisessa vedessä. Ratsasta ystävällisellä ja varmajalkaisella islanninhevosella tai bongaa valaita ja delfiinejä ulkovesillä. Käy hämmästelemässä geysirejä, kuumia lähteitä sekä Gullfossin vesiputousta.

Lennä päiväksi Grönlantiin. Juhli Reykjavikin baareissa ja klubeilla islantilaiseen tapaan aamuun asti tai vaella lukuisissa taidemuseoissa ja gallerioissa. Koe kulinaarisia nautintoja Reykjavikin huippuravintoloissa. Shoppaile laadukkaissa ja kansainvälisesti trendikkäissä liikkeissä. Lähde jäätikköseikkailulle superjeeppisafarille tai vuokraa auto ja kiertele Islannin ”koskettavan kauniilla” maaseudulla.

Hyvä tietää

  • Icelandairin lennot saapuvat Islantiin Keflavikin kansainväliselle lentokentälle, 40 km Reykjavikista lounaaseen. Hyvät yhteydet Reykjavikin keskustaan yleisellä Flybussilla ja taksilla.
  • Ostoksille? Käy Kriglanin (5min ajomatka keskustasta) ja Smáralindin (10min ajomatka keskustasta) ostoskeskuksissa. Katsasta vanhan kaupungin ostoskadut mm. Laugarvegur, Hafnarstræti ja Bankastræti.