Varaa lento: Seattle

Lento

Matkatyyppi:
Lähtö ja saapuvat
Expense account
Matkustajat:
Luokka:
Näytä lennot:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Seattle, luoteisrannikon suurin kaupunki Washingtonin osavaltiossa. Seattle on dynaaminen metropoli, jolla on romanttinen sydän.

Seattle on Icelandairin uusin matkakohde 22.7.2009 alkaen. Luoteisrannikon suurin kaupunki Washingtonin osavaltiossa sijaitsee keskellä henkeäsalpaavan kaunista maisemaa. Seattle on dynaaminen metropoli, jolla on romanttinen sydän.

VEDEN JA VUORTEN SAARTAMA METROPOLI

Kaupungissa asuu noin 600 000 asukasta, mutta koko metropolin alueen väkiluku on n. 3,3 miljoonaa. Seattle on kansainvälinen kaupunki, jossa on lämmin ja ystävällinen tunnelma. Keskustan eloisa viihde-elämä houkuttelee matkailijoita nauttimaan lomansa joka sekunnista.

Tee tutkimusmatka Seattlen vaikuttavampiin uusiin rakennuksiin ja museoihin. Uppoudu musiikin maailmaan Experience Music Projectissa tai vietä päivä Seattle Art Museumissa sekä Olympic Sculpture Parkissa. Seattlen tunnetuin maamerkki on Space Needle, joka rakennettiin Maailmannäyttelyä varten vuonna 1962. Tämän 184 metriä korkean tornin näköalatasanteelta on upeat 360-asteen panoraamanäkymä majesteettisille Olympic vuorille, Puget Soundille, Cascade Rangelle ja lumihuppuiselle Mount Rainierille. Selkeänä ja aurinkoisena päivänä tämä on todellakin unohtumaton näkymä.

Seattle on kaunis rannikkokaupunki. Järvet, lahdet, joet ja hurmaavat pienet saaret ympäröivät kaupunkia tarjoten matkailijoille upeat mahdollisuudet erilaisille risteilyille. Tunne suolainen merivesi ihollasi lyhyellä rannikkoristeilyllä tai valitse pitempi retki tutustuen paremmin läheisiin pieniin saariin. Mahtavat vuoret dominoivat Seattlen itäistä horisonttia luoden upeat puitteet monille ulkoilma-aktiviteeteille. Lähde vaeltamaan, telttaretkeilemään tai hiihtämään luonnon helmaan.

Seattlesta on lyhyt lauttamatka Kanadan puolelle Vancouveriin. Mikset vierailisi myös Oregonin Porlandissa, joka on vuonna 2008 nimetty USA:n vihreimmäksi kaupungiksi. Vuokraa auto ja ajele pitkin länsirannikkoa etelään aina San Franciscoon ja Los Angelesiin saakka.

Hyvä tietää

  • Icelandairin lennot saapuvat Seattle-Tacoma kansainväliselle lentokentälle, 22 km keskustasta etelään. Lennot alkavat Helsingistä 22.7.2009.
  • Nälkä? Suosittelemme ART Restaurant and Lounge, the bin vivant, Café Juanita, Lark, Olivar, Pomegranate Bistro, Poppy, Quinn’s, Steelhead Diner,  Lost Lady ja American Cantina.
  • Ostoksille? Seattlen pääostoskatu sijiatsee Pine Streetin ja Fifth Avenueen kulmassa. Lähellä myös ostoskeskukset Nordstrom, Macy’s, Westlake Center ja Pacific Place. Sivukaduilta löydät lukuisia kuuluisia muotiliikkeitä kuten Ann Taylor, Banana Republic, Barneys New York, Coach, Gap ja Niketown. Katsasta myös tyylikäs Rainer Square ja valtava Pike Place Market.