Varaa lento: Tampa Bay

Lento

Matkatyyppi:
Lähtö ja saapuvat
Expense account
Matkustajat:
Luokka:
Näytä lennot:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Tampa Bay, Florida, on yksi Yhdysvaltain parhaista ulkoilukaupungeista. Tämä merenrantakaupunki on Meksikonlahden rannalla, joten sen sää on lähes aina Floridalle tyypillisen upea. Icelandair lentää Tampaan kaksi kertaa viikossa.

Ulkoelämää Tampa Bayssa

Vaihtoehtoja on lähes rajattomasti, jos pidät aktiivisista harrastuksista, kaipaat tekemistä koko perheelle tai haluat saada eksoottisempia kokemuksia. Puistoja löytyy joka lähtöön: voit kokeilla merirosvoristeilyä Captain Memossa tai tutustua villiin luontoon Busch Gardensissa. Pysähdy matkan varrella Florida Aquariumiin tai käy polskimassa Adventure Island Water Park -vesipuistossa. Tampa on perheille sopiva kohde, jossa seikkailu odottaa aina kulman takana.

Taiteen viemää

Kun olet saanut tarpeeksesi raittiista ilmasta ja seikkailemisesta, voit keskittyä nauttimaan Tampa Bayn alueen monista museoista ja näyttelyistä. Tampa Museum of Artissa on monia tunnettujen nykytaiteilijoiden teoksia, jotka herättävät keskustelua vaikka Tampa Riverwalkilla kävellessäsi. Jos lapset alkavat olla rauhattomia, vie heidät Glazer Children’s Museumiin ja leiki sydämesi kyllyydestä.

Hyvä tietää

  • Lentokenttä: Tampan kansainvälinen lentokenttä (TPA) on 11–11,5 kilometrin päässä Tampan keskustasta, ja kulkuvaihtoehtoja on monenlaisia.
  • Shoppailu: Käy Hyde Park Villagessa, jos haluat hurmaavan ihanan shoppailukokemuksen.
  • Syöminen: Tampalaiset ovat ylpeitä ruokakulttuurinsa erikoisuuksista ja perinteistä. Syö illallisesi veden äärellä, nauti merenelävistä tai tutustu farmilta illallispöytään -kokemukseen.