Varaa lento: Toronto

Lento

Matkatyyppi:
Lähtö ja saapuvat
Expense account
Matkustajat:
Luokka:
Näytä lennot:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Toronto, Kanadan liike-elämän pääkaupunki Ontariojärven luoteisrannikolla.

Monikulttuurinen ja sykkivä Toronto on Icelandairin jännittävä matkakohde. Ontariojärven luoteisrannikolla sijaitseva Kanadan liike-elämän pääkaupunki on täynnä mahdollisuuksia. Toronto on myös loistava portti Kanadan ja USA:n rajalla sijaitsevalle Great Lakes -alueelle.

CANADIAN NATIONAL TOWER…JA PALJON MUUTA

Toronto on englantilais-kanadalaiskulttuurin ja viestinnän keskus. Nauti Toronton monikulttuurisuudesta, joka antaa miellyttävän säväyksen jokapäiväiseen elämään. Nauti israelilainen aamiainen, kiinalainen lounas, juo iltapäiväkahvit italialaisittain ja illasta kreikkalaisittain – kaikki samassa kaupungissa. Toronto tunnetaan myös monista festivaaleistaan, jotka järjestetään touko-lokakuussa. Suosituimmat, Downtown Jazz Festival ja Toronto Bluesfestival, keräävät kävijöitä ympäri maailmaa kesä- ja heinäkuussa. Syyskuussa kaupungin täyttää Film Festival. Torontossa on lukuisia mielenkiintoisia museoita. Merkittävin näistä on ehkä Bata Shoe Museum, jossa on näytillä 10 000 erilaista kenkäparia. Vanhimmat kenkäparit ovat kuuluneet muinaisen Egyptin faaraoille. Toronton ehdoton käyntikohde on Canadian National Tower, joka on yksi maailman korkeimmista ihmisten rakentamista torneista. Toronton ylpeyden aiheita ovat myös laadukkaat kaupat sekä huippuluokan kansainväliset ravintolat.

Hyvä tietää

  • Icelandairin lennot saapuvat Pearson kansainväliselle lentokentälle, 27 km luoteeseen Torontosta.
  • Valuutta on kanadan dollari.
  • Ostoksille? Katso tästä Toronton pääostoskeskukset ja suurimmat liikkeet
  • Nälkä? Torotossa on lukuisia huippuluokan ravintoloita, joissa voit nauttia herkuista ympäri maailmaa. Suosittelemme: Bymark, Fire, Matahari Grill, Harbour Sixty Steakhouse ja Monsoon.