Varaa lento: Vancouver

Lento

Matkatyyppi:
Lähtö ja saapuvat
Expense account
Matkustajat:
Luokka:
Näytä lennot:
???icelandair.amadeus.search.expenses.legend???
Vancouver. Kanadan länsirannikolla, on yksi Icelandairin uusimmista kohteista. Kokeneet kaupunkilomailijat löytävät kaiken toivomansa Vancouverista. Olympiakaupunkinakin toiminut Vancouver tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun.

Manhattanin pikkusisko

New York Timesin mukaan Vancouver on kuin Manhattan, höystettynä vuorilla. Kaipaatko vuoristokiipeilyä, päivänokosia rannalla tai shoppailua – ei huolta, löydät nämä kaikki Vancouverin kaupungin rajojen sisältä.

Monikulttuurinen Vancouver

Huomaat pian, että Vancouverissa eri kulttuurit ovat pysyvästi muokanneet ympäristöä. Vancouver on monikulttuurinen, sillä jopa puolella sen väestöstä on aasialaisia sukujuuria, kolmasosalla kiinalaisia. Myös japanilainen-, intialainen-, italialainen ja aboriginaalikulttuurit ovat tuoneet vaikutteita ravintoloiden ruokalistoihin, taiteeseen sekä ostoksiin.

Ilmasto

Vanvouver sijaitsee Tyynen valtameren ja Strait of Georgia – salmen rannalla, noin 40 km. päässä Yhdysvaltojen rajasta. Ilmasto on niin lauhkea, että palmutkin kasvavat Vanvouverissa. Heinä-elokuussa lämpötilat nousevat keskimäärin +22C asteeseen. Sateisinta on marras-joulukuussa ja lämpötila on n. +6-10C.

Hyvä tietää

  • Vancouver International Airport (YVR) sijaitsee vain 25 min. junamatkan päässä kaupungin keskustasta. Junat liikennöivät ruuhka-aikoina 7 min. välein ja 15 min. välein muina aikoina. Taksien, vuokra-autojen ja limusiinien lisäksi voit pyöräillä lentokentälle, jonne on olemassa pyöräilyreitti – joskaan se ei sovellu heikkohermoisille.