Lennä nopeasti ja mukavasti

Kun lennät vapaa- tai työmatkallasi, haluat varmaan, että se tuntuu mukavalta. Lähtöselvityksestä aina kohteeseesi saakka voit nauttia mukavuudesta sekä laadukkaasta henkilökohtaisesta palvelusta, jotka ovat tavaramerkkejämme. Haluamme tarjota sinulle miellyttävän lentokokemuksen – valitse Icelandair.

Mitä Icelandairin lentohintoihin sisältyy ?

 
Voinko varata istumapaikkani varauksen yhteydessä maksutta?

Tietenkin. Kun varaat Icelandairin lennon, voit varata istuinpaikkasi ilman lisämaksua: ikkuna- tai käytäväpaikan, koneen etu- tai takaosasta. Kun varaat matkasi ajoissa, saat varmemmin edullisimman lentohinnan sekä haluamasi istumapaikan.

 

Käsimatkatavaraa ilman lisämaksua?

Kyllä. Voit ottaa matkustamoon mukaan 10 kg. käsimatkatavaraa käsilaukun lisäksi.

Ateriat lennolla ?

Kaikki alkoholittomat juomat ovat maksuttomia lennoillamme. Aina. Ja jos tunnet itsesi nälkäiseksi voit ostaa edullisesti turistiluokassa kevyitä aterioita sekä viiniä ja olutta. Matkustaessasi Economy Comfort tai Saga luokassa ateriat ja ruokajuomat sisältyvät lentolipun hintaan.

 

Henkilökohtainen viihdekeskus?

Luonnollisesti. Voit valita Icelandairin viihdejärjestelmästä TV sarjoja ja musiikkia moneen makuun. Elokuvia on tarjolla yli 350 tuntia, joten löydät varmasti mieleistäsi katsottavaa henkilökohtaisesta viihdekeskuksestasi.

Matkatavaraa ruumaan?

Luggage is included in all our fares except Economy Light. You can check in one bag of up to 50lbs on all other fares.


 

Täsmällisyys

Tiedämme, että aika on rahaa ja siksi teemme kaikkemme, että lentomme pysyvät aikatauluissaan ilman myöhästymisiä, joka päivä.

Voinko ladata kännykkäni lennolla ?

Jos käytät älypuhelinta, jonka voi ladata USB:llä, voit ladata kännykkäsi henkilökohtaisen viihdekeskuksesi kautta ja sinulla on puhelimessasi aina virtaa kun pääset kohteeseesi.

 

Voinko käyttää Saga pisteitäni lennolla?

Luonnollisesti voit käyttää Saga pisteitäsi lennoilla ostaessasi aterioita tai mukavia tuliaisia Saga Shop kokoelmastamme. Kerro lentävälle henkilökunnalle, että haluat käyttää Saga pisteitäsi ostoksiin ja esitä Saga korttisi maksun yhteydessä.

Onko sinulla jatkoyhteys?

Jos sinulla on jatkoyhteys jonkun yhteistyölentoyhtiömme kanssa, sinun ei tarvitse juosta eri terminaalien välillä eikä odottaa tunteja jatkolennon lähtöä. Hyvät jatkoyhteydet takaavat huolettoman matkan.

 

Onko koneissa WiFi- yhteys?

Asennamme kaikkiin koneisiimme Wi-Fi yhteyden ja jo tällä hetkellä lähes kaikissa koneissa Wi-Fi yhteys löytyy. Jo astuessasi koneeseen tiedät onko yhteys käytössäsi – näet sen WI-Fi:stä kertovasta tarrasta koneen sisäänkäynnillä. Lisätietoa löydät istuintaskussa olevasta esitteestä. Wi-Fi-yhteys on käytettävissä pientä maksua vastaan.

Economy class

Economy Standard

Turistiluokassa rivillä on kuusi istuinta – kolme käytävä kolme. Jalkatilaa on mukavasti, vähintään 79 cm. Henkilökohtainen viihdekeskus on myös käytössäsi.

Economy Comfort

Economy Comfort luokassa keskimmäinen paikka jätetään aina vapaaksi. Henkilökohtaisen viihdekeskuksen lisäksi voit nauttia maksutta turistiluokan aterian sekä ruokajuomat. Lentokentällä voit asioida Saga lähtöselvitystiskeillä ja sinulla on pääsy loungeen.

Saga Class

Saga luokassa rivillä on neljä istuinta ja jalkatilaa on runsaasti 101 cm. Viihdekeskuksen tarjontaa voit katsoa suuremmalta näytöltä ja kuulokkeet ovat mukavammat. Kaikki matkustajat saavat huovan ja tyynyn. Voit valita eri ruokavaihtoehdoista – luonnollisesti kaikki maksutta, myös ruokajuomat ja drinkit. Lentokentällä käytössäsi on liikematkustajaluokan lähtöselvitystiskit ja pääsy liikematkustajaluokan loungeen.