alk.€ 376

Tule juhlimaan svengaavimman musiikkifestivaalin Iceland Airwavesin, 20. vuosipäivää Reykjavikiin, joka järjestetään 07. - 10. marraskuuta 2018!

Varaa nyt

Airwaves 2018

Tule juhlimaan svengaavimman musiikkifestivaalin Iceland Airwavesin, 20. vuosipäivää Reykjavikiin, joka järjestetään 07. - 10. marraskuuta 2018!

 

Yksi maailman ainutlaatuisimmista musiikkifestivaaleista, Iceland Airwaves, täyttää 20 vuotta. Tämä juhlavuoden tapahtuma järjestetään Reykjavikissa ja Akureyrissa 07. - 10. marraskuuta 2018.

 

Kuule kuumimpia bändejä Islannista, Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta upeilla estradeilla. Vuoden 2017 festivaaliviikonloppuna nautittiin mm. seuraavien kansainvälisten huippujen musiikista: Sigrid, Michale Kiwanuka, Fleet Foxes, Songhoy Blues, Mumford & Sons, Icelandic Luminaries Kiasmos, Asgeir, JFDR, Hogni, Mammut. Ensimmäiset 20-vuotisjuhlan taiteilijat julkistetaan keväällä 2018.

 

Iceland Airwaves on kasvanut ja kehittynyt todella paljon sitten ensimmäisen tapahtuman, joka pidettiin Reykjavikin lentoasemalla sijaitsevassa lentokonehallissa. Nykyään festivaalia pidetään Islannin suurimpana musiikin juhlana, jo suosionsa huipulla oleville ja läpimurtoa tekeville artisteille. Iceland Airwaves osallistujat saavat nauttia muusikista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta poikkeuksillisissa paikoissa: pienissä levykaupiossa, taidemuseoissa, baareissa ja kauniissa kirkoissa. Eli musiikin ystäville on hyvä syy tulla Islantiin – käytä tämä mahdollisuus osallistua 4 päivän festivaali-iloitteluun.

 

Valitse valikosta "Airwaves"

 

Festivaalin pääshow "'20th Edition" järjestetään lauantaina 10. marraskuuta 2018. Lisätietoa lippujen ostoa varten on saatavilla varausprosessin aikana.

 

Lisätietoja tapahtumasta ja koko aikataulun saat osoitteesta www.icelandairwaves.is

 

Huomaa: Festivaalilla on 20 vuoden ikäraja.

 

Sisältää

 

Menopaluumatkat Helsingistä Icelandairin turistiluokassa

Ruumaan menevä matkatavara 23kg ja käsimatkatavara 10kg.

Iceland Airwaves Festival Pass voucher

 

Huom:

Rannekkeen nouto Airwaves Media Centeristä. Lisätietoja noutopaikasta ja aukioloajoista ilmoitetaan täällä lähempänä festivaalia

Icelandair hintoihin sisältyy aina

  • 23 kg matkatavara sekä 10 kg käsimatkatavara

  • Henkilökohtainen viihdejärjestelmä

  • Kahvi, tee ja mineraalivesi

  • Lasten ateriat

  • Maksuton paikan varaus  

Mikäli haluat ostaa vain lennot ja festivaalilipun,  on yhteishinta EUR 356

Ei sisälly

 

Lentokenttäkuljetukset Keflavikin lentokentältä hotelliin ja takaisin (mahdollisuus ostaa lisäpalveluna varauksen yhteydessä).

Hotellimajoitus

Lippu "'20th Edition“ tapahtumaan (mahdollisuus ostaa lisäpalveluna varauksen yhteydessä).

Matkavakuutus (suositellaan)

 

Tutustu Islannin päiväretkiin ja aktiviteetteihin, kuten Golden Circle, Whale Watching ja moottorikelkkailu, joita voi ostaa paketin yhteyteen.

 

Lento ja tapahtumapassi (ei majoitusta) – hinta  alkaen EUR  376 per henkilö.

Valitse valikosta "Airwaves".

Matkan kesto varausmoottorin mukaisesti

Huomaa: mainittu alkaen hinta perustuu määritettyyn matkustusaikaan. Valituille päiville on paikkoja rajoitetusti. Hinnat sitoumuksetta.

 

Paikkoja on tarjolla rajattu määrä
Varaukset vain Internetin kautta
Icelandair ei vastaa kirjoitusvirheistä tai mahdollisista meistä riippumattomista muutoksista
Hinnat ovat alkaen hintoja ja paikkatilanteen ollessa rajallinen korkeampi hinta on tarjolla

Matkustajat kuuluvat pohjoismaisen matkavakuuden piiriin.

 

Samantyyppisiä Paketteja

Revontulet

alk.€ 319

Revontulien kokeminen livenä on upea elämys ja Islanti on juuri oikea paikka siihen.
Revontulet
Ei ruuhkaisia teitä - omatoimimatka autoillen Islannissa on helppoa. Pääset lähelle upeita maisemia, laavakenttiä ja vesiputouksia, oman aikautaulusi mukaan. Nyt on hyvä hetki vierailla tulen ja jään maassa.
Lento & autopaketti Islannissa