Thank you for your interest in the Celebration Stopover Buddy. The program has now come to an end and we look forward to explore new adventures with you!

Etkö ole saanut vielä riittävästi tietoja Stopover Buddy -kavereista?

Siirry takaisin Kaveri-kotisivulle ja tutustu heihin uudelleen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ)

Keitä Stopover Buddy -kaverit ovat?

Icelandair Stopover-juhlakaverit ovat Icelandairin työntekijöitä, jotka ovat kotimaansa Islannin paikallisia asiantuntijoita. He voivat auttaa sinua juhlimaan heidän islantilaisia suosikkijuhliaan tai antamaan mille tahansa omalle juhlallesi kaveritehosteen. Olet oikeutettu pyytämään kaveria, jos olet varannut Icelandair stopoverin 11. lokakuuta 2016 - 31. maaliskuuta 2017 välisenä aikana, Stopover-kaverin ehdoista ja edellytyksistä riippuen.

Mitä palvelu maksaa?

Juhlakaverin pyytäminen on ilmaista, ja sinun ei tarvitse maksaa hänen ajastaan. Varaudu maksamaan aktiviteeteista, ruoasta ja majoituksesta – aivan kuten, jos olisit omatoimimatkalla.

Kuka voi pyytää itselleen Stopover-kaveria?

Kuka tahansa Atlantin ylittävällä Icelandair Stopoverilla 11. lokakuuta 2016 - 31. maaliskuuta 2017 välisenä aikana voi pyytää juhlakaveria. Matkoja on tarjolla vain rajoitettu määrä, joten ne myönnetään varausjärjestyksessä.

Mihin mennessä minun täytyy pyytää juhlakaveria?

Suosittelemme pyynnön jättämistä mieluiten heti kun varaat Icelandair Stopoverisi, mutta viimeistään kymmenen päivää etukäteen, jotta sinulla on hyvät mahdollisuudet saada juhlakaveri itsellesi.

Minkälaiset mahdollisuudet minulle on saada juhlakaveri itselleni?

Juhlakaverivaraukset toteutetaan varausjärjestyksessä, joten mahdollisuutesi riippuvat siitä, kuinka moni muu matkustaja on pyytänyt samankaltaista matkaa haluamanasi ajankohtana.

Milloin saan tietää, olenko saanut Stopover-juhlakaverin?

Täytettyäsi kaveripyyntölomakkeen vastaamme sinulle kolmen työpäivän kuluessa koskien pyyntösi tilaa.

Milloin juhlakavereita on saatavilla?

Kaverimatkat toteutetaan 11. lokakuuta 2016 - 31. maaliskuuta 2017 välisenä aikana.

Onko juhlakaverin kanssa vietettävälle ajalle määritetty mitään rajoituksia?

Kyllä. Kukin juhlakaveri on saatavilla enintään yhdeksi päiväksi kerrallaan.

Jos matkustan isossa ryhmässä, voinko silti pyytää kaveria?

Jos matkustat ryhmässä, voit totta kai pyytää kaveria. Pyydämme sinua ilmoittamaan pyynnön tehdessäsi, kuinka monta matkustaa yhdessä. Ryhmän koko ei saa olla yli 4 henkilöä kaveria kohden. Jos matkaryhmäsi on tätä suurempi, voit silti tehdä pyyntösi ja me vastaamme sinulle, voimmeko vahvistaa useamman kuin yhden kaverin ryhmääsi varten.

Onko juhlakavereilla mitään virallista opaskoulutusta tai -kokemusta?

Juhlakaverit eivät ole oppaita – he ovat ajanvietolleen ja maalleen omistautuneita henkilöitä, joiden asiantuntemus ja osaaminen voivat tehdä matkastasi entistä mielenkiintoisemman.

Mitä tarvitsen mukaani?

Sovit kaikki yksityiskohdat kaverisi kanssa, jos pyyntösi hyväksytään. Jos matkustat Islantiin talvella, tarvitset aina asianmukaiset ulkoiluvarusteet, kuten vaelluskengät, lämpimän talvitakin jne. Vaatekerrokset ovat ideaaliset. Muista myös, että vaikka suuri osa matkastanne kuljettaisiin autolla, sinun on silti varauduttava kaikenlaisiin sääolosuhteisiin, joten ota mukaasi mahdollisimman paljon hyvin suojaavia vaatteita.

Entä jos myöhästyn lennoltani, enkä ehdi kaverini kanssa sovittuun tapaamiseen?

Tämä riippuu siitä, oletko sopinut tapaamisen kaverisi kanssa heti saapumispäivänä, koska he voivat tavata sinut milloin tahansa stopoverisi aikana. Jos olet sopinut tapaamisen saapumispäiväksi, toimi seuraavasti: Jos myöhästyt lennoltasi, soita asiakaspalvelunumeroomme +354 50 50 100 ja ilmoita lentosi numero ja kerro, että olit sopinut tapaamisen Stopover-kaverin kanssa. Voit myös lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen otsikolla Stopover Buddy: Missattu lento. Ilmoita lentosi numero, Stopover-kaverisi nimi sekä tapaamisenne paikka ja ajankohta. Jos olet ollut jo yhteydessä omaan Stopover-kaveriisi, ilmoita asiasta myös hänelle sähköpostilla. Emme valitettavasti pysty takaamaan, että sama kaveri on käytettävissä kun saavut Islantiin, mutta teemme parhaamme, jotta löydämme sinulle sopivan ratkaisun.

Mitä tapahtuu, jos lentoni on myöhässä ja Stopover-kaverini ei ole käytettävissä kun saavun Islantiin?

Jos lentosi on myöhässä ja olet sopinut tapaamisen Stopover-kaverin kanssa heti koneesi laskeutumisen jälkeen, soita asiakaspalvelunumeroomme +354 50 50 100 ja ilmoita lentosi numero ja kerro, että olit sopinut tapaamisen Stopover-kaverin kanssa. Voit myös lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen tai ottaa suoraan yhteyttä omaan Stopover-kaveriisi.

Mikä on Icelandair Stopover?

Icelandair Stopover tarkoittaa Atlantin yli suuntautuvalla matkalla Islannissa tehtävää pysähdystä. Voit pitää jopa seitsemän vuorokauden mittaisen pysähdyksen ilman lisäveloitusta.

Pyydä lisätietoja

This field is invalid on pakollinen
Autonvuokraus

Autonvuokraus

Ansaitse Saga-pisteitä jokaisesta autonvuokrauksesta. Yli 783 autovuokraamoa 169 maassa. Ilmaiset peruutukset ja muutokset.

Hotellit

Hotellit

Tarvitsetko matkallasi hotellimajoitusta? Erinomaisen varausjärjestelmämme avulla löydät varmasti juuri sinulle sopivan huoneen.

Tutustu Islantiin Icelandairin Stopoverilla