Play Video

SALAINEN STOPOVER
KOSINTA ISLANNISSA

STOPOVER RAKKAUDEN VUOKSI – SALAINEN KOSINTA ISLANNISSA

Salaisen kosinnan suorittaminen Islannissa ei ole helppoa. Varsinkin kun työ pitää usein Jenniferin ja hänen poikaystävänsä Mattin erillään. Jennifer halusi yllättää Mattin kosinnalla Islannissa, täydellisessä paikassa tavata keskellä. Icelandair Celebration Stopover Buddyn avulla Jennifer otti ratkaisevan askeleen ja kosi kahden mantereen välillä, jotka niin usein pitivät heidät erillään.

Kulissien takana

Kosinnan pitäminen salaisuutena ei koskaan ole helppoa. Celebration Stopover Buddies työskentelivät yhdessä Jenniferin kanssa varmistaakseen, että Matt ei saisi tietää asiasta. Itse asiassa hän luuli olevansa pääosassa laitesukellusyrityksen elokuvassa, eikä hän tiennyt hänen perheensä olevan Islannissa – kunnes hän näki heidät laiturilla. Salaisuus pidettiin salassa jopa silloin, kun pari osallistui erityiseen kuivapukukurssiin, joka valmisteli heitä sukeltamaan mannerlaattojen väliin.

Matt oli täysin yllättynyt sekä kosinnasta että heidän perheidensä läsnäolosta. Näin yksityiskohtaisessa suunnitelmassa on monta osaa, mutta lopulta Jenniferille ja Mattille jäi ikuisesti kestäviä muistoja.