Lentoteatterin lisäksi: Stopover-esitykset

Jos et pääse kokemaan Lentoteatteria, älä huoli. Voit silti nauttia upeista tapahtumista ja esityksistä Islannissa Stopoverin avulla.

Stopover-pass

Mikä on Icelandair Stopover?

Kun lennät Icelandairin lennolla Atlantin valtameren yli, voit olla Islannissa jopa seitsemän vuorokauden mittaisen pysähdyksen eli stopoverin ajan ilman lisäveloitusta. Pysähdyksen ansiosta ehdit tutustua Islantiin ja sen kulttuuriin – etkä joudu maksamaan lentolipustasi yhtään enempää.

Icelandair Stopover -passi

Uusi Icelandair Stopover -passimme antaa sinulle mahdollisuuden parantaa Atlantin ylittäviä matkojasi entistäkin paremmaksi: voit osallistua jännittävään tapahtumaan tai esitykseen Islannin eläväisissä taide-, urheilu- ja kulttuuripiireissä ilman erillisiä maksuja.

Kalenterista löytyy kiinnostavia tapahtumia ja esityksiä syyskuusta 2017 aina huhtikuuhun 2018 asti. Tarkista matkustuspäivämääräsi alla olevasta kalenterista ja ota selvää, mitä käyntisi aikana tapahtuu.

Näetkö jotain, mistä pidät? Täytä alla oleva lomake, niin voit anoa tarkastuskorttisi muuttamista Stopover-passiksi! Saat ehkä seuraksesi myös yhden erinomaisista Stopover-kavereistamme, jotka voivat kertoa sinulle enemmän islantilaisesta elämästä ja kulttuurista.

Muuta tarkastuskorttisi Stopover-passiksi

Stopover-erikoispasseja on saatavilla rajoitettu määrä. Nappaa niistä yksi täyttämällä alla oleva lomake ja kertomalla meille, miksi olet kiinnostunut tietystä tapahtumasta tai esityksestä. Huomioi, että sinun on myös annettava varauksesi tiedot.

This field is invalid on pakollinen
This field is invalid on pakollinen
Booking reference number (ex.6EG95S) on pakollinen
This field is invalid on pakollinen
This field is invalid on pakollinen
This field is invalid on pakollinen
This field is invalid on pakollinen
This field is invalid on pakollinen
Stopover-pass

Me haluamme palkita asiakkaitamme

Liity kanta-asiakasohjelmaamme, Icelandairin Saga Clubiin, ja ryhdy keräämään Saga-pisteitä, joilla voi ostaa erilaisia tuotteita Icelandairin lennoilla. Saga-pisteillä voi myös varata hotellihuoneen hotels.comissa, vuokrata auton tai maksaa osan matkalipun hinnasta ja paljon muuta.

Edellä mainittujen lisäksi saat uutiskirjeen ja erikoistarjouksia. Uiseimmat kanta-asiakkaamme ovat Saga Silver- tai Saga Gold -tasolla, joka antaa heille paljon erinomaisia etuja.

Katso lisätietoja Saga Clubista ja liity ennen seuraavaa matkaasi, jotta voit hyödyntää etuja välittömästi.

Autonvuokraus

Autonvuokraus

Ansaitse Saga-pisteitä jokaisesta autonvuokrauksesta. Yli 783 autovuokraamoa 169 maassa. Ilmaiset peruutukset ja muutokset.

Hotellit

Hotellit

Tarvitsetko matkallasi hotellimajoitusta? Erinomaisen varausjärjestelmämme avulla löydät varmasti juuri sinulle sopivan huoneen.